Ruitenwissers kopen

Winkelwagen 0

Disclaimer

Dit is de disclaimer van Ruitenwissers.Biz, gevestigd te Zwolle. Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten via onze klantenservice. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Ruitenwissers.Biz accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook. Deze website bevat links naar websites van derden. Ruitenwissers.Biz is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Ruitenwissers.Biz is het de gebruiker van deze site niet toegestaan de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken.

Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op de website blijven te allen tijde voorbehouden aan Ruitenwissers.Biz. Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Ruitenwissers.Biz. Deze kunt u aanvragen via onze klantenservice.

Voor de inhoud en omvang van het gebruiksrecht dat u door Ruitenwissers.Biz is verstrekt en voor de volledige bepalingen betreffende de omvang van de aansprakelijkheid van Ruitenwissers.Biz, wordt verwezen naar de Algemene Voorwaarden van Ruitenwissers.Biz die op deze site van toepassing zijn.

Het fotomateriaal op de website is auteursrechtelijk beschermd. Geportretteerden hebben voor het gebruik van de foto's toestemming verleend aan Ruitenwissers.Biz. Ruitenwissers.Biz heeft alles in het werk gesteld om alle geportretteerden te traceren. Het kan in sommige gevallen voorkomen dat dit niet is gelukt. Indien er bezwaren zijn tegen het gebruik van een herkenbare portretfoto kunt u contact opnemen met Ruitenwissers.Biz.

De waardering van Ruitenwissers-kopen.com bij WebwinkelKeur Klantbeoordelingen is 8.4/5 gebaseerd op 1042 reviews.

Ruitenwissers.Biz scoort: van 5 sterren, berekend uit reviews van klanten.